Blog

De 3 voordelen van bedrukte koffiebekers

Koffiebekers bedrukken? Voor een feestje thuis of een groot zakelijk evenement; onze partner Ekocups is hierin specialist. Van kleine tot grote oplage; je bent verzekerd van een 100% lekvrije koffiebeker zonder nare bijsmaak of geur. Met een eigen uniek bedrukte beker bereik jij jouw doelgroep op een leuke manier.

Met bedrukte koffiebekers profiteert jouw organisatie van verschillende voordelen. Wil je snel de voordelen ervaren? Bij Ekocups bestel je direct en makkelijk bekers met jouw eigen ontwerp.

1. Opvallen

Val op met bedrukte koffiebekers. Serveer (potentiële) klanten een lekker drankje én jouw boodschap of bedrijfsnaam. Bij elk kopje koffie of thee komt jouw naam weer even onder de aandacht. Ekocups bedrukt kartonnen bekers met een 360° bedrukking in full colour! Zo valt jouw boodschap goed op. Een goede manier om nog meer aandacht te trekken is door ook de binnenkant van de koffiebeker te laten bedrukken.
Bedruk de bekers met jouw logo, naam en slogan. Of maak een compleet uniek ontwerp voor jouw organisatie of evenement. Ga zelf aan de slag of laat de ervaren designers van onze partner een bekerontwerp maken. Voor inspiratie kijk je op ekocups.nl.

2. Groot bereik

Met bedrukte bekers bereik je een grote groep mensen. Gebruik de bekers in horecagelegenheden, op een evenement of in de sportkantine. Hoe meer bekers, hoe meer mensen je kunt bereiken. Maar ook voor kleine groepen bedruk je koffiebekers bij Ekocups. Dit kan al vanaf 50 stuks.
Met de twee verschillende formaten heb je altijd een geschikte beker voor elk drankje. De 180 ml grote ekocup is geschikt voor vrijwel alle standaard koffieautomaten en het 230 ml formaat is ideaal voor thee of een cappuccino. Wat jouw bezoekers of klanten ook drinken, ze hebben altijd jouw boodschap in handen.

3. Gemak

Het bestellen van jouw eigen unieke bekers is echt supermakkelijk. In enkele stappen ben je klaar.

4. Kies jouw beker en oplage

5. Voeg een ontwerp toe

6. Bekijk en controleer het ontwerp in 3D op de website

7. Bestel jouw bedrukte kartonnen bekers

Omdat Ekocups de koffiebekers zelf produceert én bedrukt, zijn de lijntjes kort en worden de bekers snel bij jou op locatie bezorgt. En dat ook nog kosteloos.

Vergroot jouw naamsbekendheid, versterk je merk en verspreidt jouw boodschap. Bestel nu jouw bedrukte bekers op ekocups.nl.