Blog

Gepersonaliseerde mailing – dé manier om klanten écht te bereiken

Merkloyaliteit met een gepersonaliseerde mailing

Met een gepersonaliseerde mailing kun je iemand persoonlijk benaderen. Naast dat het extra attentiewaarde geeft, zorgt het ook voor meer merkloyaliteit. Je kunt iets leuks meesturen of ervoor kiezen om drukwerk te personaliseren en iemands naam gebruiken. Aan gepersonaliseerde mailing kun je denken aan de adressering, maar ook het personaliseren van drukwerk met diverse namen, barcodes, logo’s op bijvoorbeeld brieven, compliment cards of promotiemateriaal (flyers, folders of brochures).

Het voordeel van Direct Mail is dat je op jouw merk of product onder de aandacht kunt brengen en mensen iets tastbaars aanbiedt. Iemand heeft echt iets van jou in handen en dat zorgt voor een sterkere binding. Het feit dat mensen het nog steeds leuk vinden om post te krijgen, maakt de kans dat iemand een brief opent veel groter dan dat iemand een e-mail opent.

Wij maken onderscheid tussen een ongeadresseerde mailing (huis-aan-huis) en een gepersonaliseerde mailing. Een ongeadresseerde mailing kunnen wij in zowel kleine als grote oplages drukken en kunnen bij elk gewenste verspreider (gebundeld) aanbieden. Afhankelijk van het doel en de wensen kunnen wij een gepersonaliseerde (geadresseerde) mailing compleet verzorgen voor jouw bedrijf of organisatie.

De voordelen van een mailing

  • Een fysieke mailing valt meer op dan een digitale mailing;
  • Met een mailing kun je direct inspelen op de behoefte van jouw doelgroep;
  • De boodschap kan op het juiste moment op de deurmat vallen;
  • Offline én online versterkt samen de boodschap (Augmented Reality);
  • Extra creatieve mogelijkheden (speciaal papier of een mooie envelop);
  • Er is geen toestemming nodig van de geadresseerde;
  • Mailing in zowel kleine als grote oplages (gepersonaliseerd) gedrukt;
  • Verzending met 24/48/72-uurszending op debiteurennummer klant.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het drukken van een mailing of heb je hulp nodig bij het ontwerp voor een mailing? Aarzel dan niet en mail jouw aanvraag naar offertes@zogedrukt.nl.